Levenscoaching

Meestal kun je goed functioneren met je autisme, ADHD of ADD.
Maar wat gebeurt er als er iets fundamenteels verandert in je leven?
Sta je dan nog net zo sterk in je schoenen?

Transitiemomenten

Iedereen verdient een coach

Je gaat studeren of je gaat voor het eerst werken. Misschien werk je al wat langer en wordt er door een promotie of een gewijzigde werksituatie plotseling meer van je verwacht. Je bent ziek uitgevallen en/of de diagnose Autisme is net gesteld. Kortom, wordt de balans in je leven flink verstoord?

Bij al deze transitiemomenten kun je ineens het gevoel krijgen dat je tegen enorme problemen oploopt. Je wordt je steeds meer bewust van je autisme. Dat kan veel frustratie en verdriet met zich meebrengen.

Juist op die momenten kun je een steuntje in je rug gebruiken. Het hebben van een eigen coach is dan vaak een prettige oplossing. 

ArbeidsPost

Hoe werkt het

Samen we bespreken op welke levensgebieden je ondersteuning nodig hebt.

Aan de hand van jouw toekomstwensen, ideeën en sterke eigenschappen zorgt de levenscoach er mét jou voor dat je leven meer in balans komt.
Het op orde brengen van allerlei zaken geeft al snel rust. Ook creëert het overzicht. Je zet vanzelf weer stappen vooruit. Op de langere termijn geeft het bovendien vertrouwen dat de levenscoach je een steuntje in de rug kan blijven geven.

ArbeidsPost geeft niet alleen advies en handvatten om anders met zaken om te kunnen gaan. Het is vooral van belang dat we samen praktisch aan de slag gaan. Ik luister naar jouw verhaal en sluit me aan bij jouw behoeften. Daarbij baseer ik mijn werkwijze onder andere op de PILLAR-methodiek.

Voor de coaching is het belangrijk dat we na het eerste kennismakingsgesprek allebei een klik ervaren. Ik kom bij je thuis.

Samen we bespreken op welke levensgebieden je ondersteuning nodig hebt.
Natuurlijk bekijken we ook welke financiering het best bij jouw situatie past. Mogelijk krijg je ook een vergoeding via je werkgever of de gemeente (Wmo). Als dat allemaal duidelijk is, maken we samen een begeleidingsplan.

Contactformulier

Vul jouw gegevens in en Mariëlle zal zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

Contact

ArbeidsPost
Gorontalostraat 7a
1095 TL Amsterdam

Gecertifeerd als:
Autismecoach en voor de KiWa ( zzp-er in de zorg)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 18:00 uur