Over Mariëlle Post

Ik woon in Amsterdam-Oost, samen met mijn kat en hond.
Regelmatig zijn ook mijn twee kinderen bij mij, maar niet altijd.

Het is allemaal mogelijk

Mijn kinderen groeien op in een regenbooggezin.

Mijn drijfveer om te gaan werken als therapeut/coach ontstond door de ervaring, van dichtbij, dat je ondanks een beperking vanuit eigen kracht je leven zinvol kunt invullen. Voor jezelf zorgen, jezelf ontwikkelen, werken, ontspannen, met je naasten om je heen. Het is allemaal mogelijk en je mag het op je eigen manier vormgeven.

Ik woon in Amsterdam-Oost, samen met mijn kat en hond. Regelmatig zijn ook mijn twee kinderen bij mij, maar niet altijd. Mijn kinderen groeien op in een regenbooggezin. Dat betekent dat ze twee pappa’s en twee mamma’s hebben.

Marriëlle Post

Contactformulier

Vul jouw gegevens in en Mariëlle zal zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

Contact

ArbeidsPost
Gorontalostraat 7a
1095 TL Amsterdam

Gecertifeerd als:
Autismecoach en voor de KiWa ( zzp-er in de zorg)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 18:00 uur